Vil vi se mere skind og læder i kommende modeblade?

Hvordan kommer de næste modeblade til at se ud? Kan jeg beholde min gamle garderobe, eller skal jeg ud at investere i en helt ny, hvis jeg gerne vil være med på den nyeste mode? Det er spørgsmål, som rigtig mange stiller sig selv. Her på denne blog er vi især glade for læder, hvorfor jeg naturligvis vil fokusere mest på dette materiale, og jeg vil prøve at spå om fremtiden – kommer vi til at se mere eller mindre skind og læder i de kommende modeblade? Lad det være sagt med det samme: Dette er mit syn på det, og det er ikke sikkert, at det kommer til at blive sådan. Jeg er dog overbevist om, at vi kommer til at se mere mere skind og læder i fremtiden. Vi ser blandt andet allerede nu, hvordan læder kan kombineres med strik. Dette givet er råt look, som faktisk passer til de fleste. Jeg glæder mig meget til at se, hvad fremtiden vil bringe.