Råd om lædersko pleje

Er du i tvivl om, hvorvidt du vil betale, hvad et par lækre lædersko koster? De kan godt koste lidt mere end andre sko, men jeg mener helt sikkert, at det er alle pengene værd. Jeg er selv erhvervsdrivende, og derfor vil jeg gerne være præsentabel over for mine kunde – dette hjælper mine lædersko med mig, da de har et super stilrent look, som går til meget forskelligt tøj. Men de ser altså kun pæne ud, hvis jeg husker min lædersko pleje. Jeg bruger her en helt bestemt creme – jeg vil ikke sige hvilken, da det er vigtigt, at man finder en, som passer til den slags læder, man har. Husker jeg at bruge min lædersko pleje, ser de pæne ud, men de holder altså også længere – ja nærmest evigt. For at få min virksomhed til at gå endnu bedre, så har jeg taget et lån, da et virksomhedslån kan være gode for erhvervsdrivende som jeg selv. Hertil kommer det gode indtryk ved god påklædning.