Alt om skind og læder

Lad mig præsentere min blog.Hvis du, ligesom jeg selv, elsker materialerne læder og skind, så er dette bloggen, du vil komme til at elske at følge. Jeg vil løbende fortælle om læder og skind. Både i forhold til, hvordan du kan passe på dine genstande, som er lavet i disse lækre materialer, og så sandelig også give gode tips og ideer til, hvilke ting du kan købe. Her vil jeg prøve både at kigge på tøj, sko og måske også genstande til hjemmet, som du måske ikke lige havde regnet med, ville se godt ud at have stående i stuen. Måske vil du blive udfordret på din kreativitet – jeg er nemlig selv ret kreativ og ser nogle vilde muligheder, som ikke mange ser. Du kan tage ideerne til dig, eller lade være. Jeg vil så vidt muligt prøve at komme med en masse sjov inspiration. Derudover håber jeg, at I læsere vil være med til at gøre det til en god og hyggelig blog. Dette gør I ved at kommentere mine indlæg.